Esse Live Probiotic Experience

Den ultimative behandling på 75-minutter, som tager din hud til næste niveau.

En verdensklasse behandling med levende probiotiske mikrober, der benytter 5 milliarder cfu (kolonidannende enheder pr. ml) af LEVENDE lactobacillus probiotika på huden, efterfulgt af Esse Exclusion Mask. Denne kombination skaber det perfekte anaerobe miljø på huden, og bakterierne vil kolonisere sig og give dig den maksimale effekt af behandlingen.

Behandlingen er designet til at mindske inflammation, styrke barrierefunktionen og modvirke ældningstegn ved at genoprette hudens mikrobiom og ”rewilde” huden, hvilket optimere hudens sundhed på den lange bane.

Ud over behandlingen med levende mikrober, inkluderer Live Probiotic Experience også Esse Anti-inflammatorisk eller Esse Lifting massage, som vil forbedre behandlingsresultater, og du vil opleve en total afslapning.

Skræddersy din behandling

The Esse Live Probiotic Experience can be customised to suit your needs:

Website_Icons_100x100px10

Temperatur

Kold eller varm

Vælg behandlingens temperatur, så den passer til dine præferencer og hjælper med at håndtere hudproblemer såsom aldring og inflammation.

Website_Icons_100x100px9

Tools

Gua Sha Stones, Jade Roller, Marble Stones or Facial Cups

Choose from a selection of tools our therapists are trained in to further enhance the massage portion of your treatment. Enjoy relaxation with purpose.

Website_Icons_100x100px8

Massage

Esse Anti-inflammatorisk Massage eller Esse Lifting Massage

Vælg den massage der bedst passer din hud. Din behandler vil rådgive dig til den mest effektive massage, med udgangspunkt i dine ønsker og hudtilstand.

Skræddersyet tillægsbehandlinger​

Du kan vælge at inkludere disse tillægsbehandlinger og forbedre din Esse Express.

Massage: Esse Lifting (30 minutter)

Denne massage er målrettet den aldrende hud og bruger teknikker der virker afslappende på bindevævet og løftende på træt, mat hud, samtidig med at den øger cirkulationen og frigør spændinger. Den giver øjeblikkelige resultater med forbedret tekstur, fylde og strålende hudtone.

Esse Lifting massage er det perfekte tillæg til din behandling, hvis du er bekymret for tegn på ældning såsom fine linjer, rynker og tab af fasthed og elasticitet. Det faste massagetryk giver mulighed for dyb afslapning i ansigtet, frigør spændinger og giver et ensartet udseende af huden. På grund af det faste massagetryk i behandling, er den ikke velegnet til sensitiv hud.

Massage: Esse Scalp Tension Release (15 minutter)

Massage af hovedbunden sætter gang i blodcirkulationen, bidrager til øget næring til hårsækkene og stimulerer nerveenderne, derved lindres spændinger i hovedet. Det er en stressreducerende behandling som kan tilføjes alle behandlinger og kan udføres med eller uden olie.

Massage: Eye Tension Release (10 minutter)

Denne ekspresbehandling er designet til at frigøre spændinger omkring de trætte øjne. Tillægsbehandlingen er stimulerende og strammer øjenområdet op ved hjælp af en kombination af forskellige massageteknikker og lymfedrænage.

Massage: Esse Anti-inflammatorisk (20 & 40 minutter)

Denne massage er fokuseret på at berolige et overaktivt nervesystem og reducere inflammation ved en intens stimulering og aktivering af lymfesystemet. Massagen anbefales til sensitiv hud og kan inkludere anvendelsen af forskellige værktøjer, der sammen med terapeutens hænder beroliger huden.

Du kan vælge mellem 20 eller 40 minutters massage. Muligheden på de 40 minutter anbefales kun til svær sensitiv hud eller til meget stressede klienter, fordi vi under massagen stimulerer både det lymfatiske og parasympatiske nervesystem (PNS).

Den anti-inflammatoriske massage kan bruges til at behandle alle hudtyper og udfordringer, specielt til de klienter, der kæmper med inflammatoriske hudproblemer som akne, rosacea, eksem og dermatitis.

Massage: Esse Foot Tension Release (25 minutter)

En skræddersyet fodbehandling som inkluderer en peeling og en afslappende fodmassage med en spirulina maske. Denne tillægsbehandling er skabt til at frigøre spændinger fra hele kroppen gennem fødderne.

Find din nærmeste behandler​