Vi tror på styrken af det gode samarbejde

En af vores kerneværdier i Esse er, at vi mener, at ægte samarbejde med vores professionelle terapeuter er alt afgørende for at skabe skræddersyede og bæredygtige hudpleje med langsigtede fordele for vores kunder.

Invester i din egen succes

Vores filosofi om hudpleje er den samme som vores tilgang til samarbejde med professionelle – vi arbejder langsigtet. Vi ved, at succesen med at ændre hudens mikrobiom på en bæredygtig måde får medvind, når vi arbejder sammen med mennesker, der har ekspertisen til at skabe skræddersyede løsninger til vores klienters individuelle hudplejebehov. Vi er med andre ord investeret i din succes.

Innovation er i vores DNA

Der er forskel på markedsføring og ægte innovation. Vi arbejder utrætteligt for at være i front med mikrobiomvenlig hudpleje og det nyeste inden for bioteknologi. Drivkraften bag dette har et ganske enkelt mål – at få huden tilbage til sit sunde jeg, så den er modstandsdygtig over for ældningsprocessen og fri for inflammation. Investering i innovation betyder, at vi også hjælper med at holde din virksomhed fagligt opdateret og efterspurgt af kunderne – med mulighed for at skabe ægte forandringer af huden hos dine klienter.

Deltag i bevægelsen

Markedet for naturlige og økologiske hudpleje er fortsat det hurtigst voksende segment inden for den globale hudplejeindustri. Der er en bevægelse af mennesker, der efterspørger produkter, der er bæredygtige og fri for skadelige kemikalier, men alligevel yderst effektive. De er mere bevidste end nogensinde før på skadelige kemikalier og undgår aktivt af købe dem. Det er dog ikke længere nok at undgå skadelige kemikalier. Højt uddannede kunder ønsker banebrydende anti-age produkter til alle hudtyper. De er trætte af falske løfter, tomme påstande og ønsker at se ægte resultater.

Esse har vist sig at være yderst effektiv i adskillige uvildige forsøg i Tyskland. Produkterne er brugt og elsket i over 40 lande rundt om i verden, med særlig stor andel til Skandinavien og Nordeuropa. Esse er certificeret økologisk af Ecocert, akkrediteret af PeTA og Vegan Society og er plastik- og CO2 neutral. Kort sagt er Esse et etisk brand, der er fokuseret på de resultater, som det professionelle hudplejemarked kræver.

Fordele ved at arbejde sammen med Esse

Website_Icons_100x100px17

Esse kan tilbyde kunderne:

 • Innovation: Det sidste nye indenfor bioteknologi til huden
 • Effektivitet: Effektive produkter til alle hudtyper og hudtilstande – inklusiv svær sensitiv hud
 • Tilpasning muligheder: Skræddersyede hudplejeløsninger og tilpassede produkter
 • Anti-aging: Unikke aktive ingredienser til anti-age, herunder levende probiotika
 • Bæredygtighed: Sundere og yngre hud med langsigtede resultater
 • Etik: Certificerede etiske standarder: økologisk, vegansk, cruelty-free, plastik- og Co2neutral
Website_Icons_100x100px18

Esse kan tilbyde din forretning:

 • Partnerskab: Et ægte fokus på at være partnere med professionelle terapeuter
 • Forskel: En mulighed for at differentiere din forretning fra konkurrenterne
 • Innovation: Løbende innovation, levende probiotika i behandlinger og nye hudplejeløsninger baseret på løbende forskning af hudens mikrobiom.
 • Support: Skræddersyet marketingsupport, der hjælper dig med at udvikle din virksomhed
 • Uddannelse: Løbende praktisk og online undervisning både nationalt og internationalt.
 • Fokus: Vi ønsker altid at tilbyde løbende god service
Website_Icons_100x100px16

Bliv vores nye professionelle partner

Meld dig og lad os vokse sammen.

Esse investerer i uddannelse

Esse Academy

Esse Academy uddanner hudlæger, kosmetiske sygeplejersker og hudterapeuter fra hele verden om den seneste udvikling inden for innovation og bioteknologi omkring hudens mikrobiom.

5 Day Microbiome course

Formålet med dette kursus er at få en forståelse af hudens mikrobielle økosystem og hvilke behandlings-muligheder, der er med probiotik. Kurset afsluttes af med en test og diplom.

Deltagerne kommer fra kurset med:

 • En klar forståelse af hudens mikrobiom og dets indvirkning på hudens sundhed.
 • Viden om nøglearterne og deres rolle i hudens økosystem.
 • Viden om, hvordan probiotika kan bruges til at behandle forskellige hudtilstande.

Esse College

Vores online uddannelsesplatform tilbyder træning i verdensklasse, uanset hvor du befinder dig i verden. Esse College er med til at give vores terapeuter en grundviden om Esse, og dermed selvtillid til at give vejledning om behandlinger og hudplejerutiner til deres klienter. Dette træningsprogram omfatter forskellige teoretiske moduler og komponenter, der omhandler emner såsom professionelle produkter og detailprodukter, ingredienser og behandlingsprotokoller. Der er 7 moduler, der skal gennemføres, og hvert modul vil give dig et del-diplom, og alle 7 del-diplomer vil tilsammen give et slut-diplom som bevis på, at terapeuten har gennemført hele Esse college.

Korte ”Ted talks”

Serien med Trevor´s ”Ted Talks” dækker mange emner lige fra innovation til produkt og den nyeste viden inden for mikrobiomvenlig hudpleje. Få et sneak-peak nedenfor, eller bliv forhandler og få adgang til mere.

Kom ind under huden på vores mikrobiom

Fordyb dig i videnskaben om mikrobiomvenlig hudpleje med disse mere dybdegående artikler.

Mikrobiomet

Det mangfoldige og usynligt økosystem af mikrober, som lever i vores krop og hud.

Clarifying Serien

Lær mere om effekten af Esse´s Clarifying serie på akne.

Nøgleingredienser

Forstå hvordan Esses aktive ingredienser leverer imponerende resultater.

Probiotic Serum

Verdens første serum med levende probiotika og dens indvirkning på hudens fasthed og elasticitet.