Esse Express

En resultatorienteret behandling på 30-minutter.

Denne express-behandling er en fantastisk mulighed for at blive introduceret til Esse, når du ikke er bekendt med vores produkter og behandlinger, eller til dig, som er usikre på, hvad du ønsker at opnå med vores hudplejeprodukter.

Produkterne bliver skræddersyet til dine unikke hud efter en grundig hudanalyse.

Denne behandling er ideel til dem som gerne vil have optimale resultater med begrænset tid.

Skræddersyet tillægsbehandlinger

Du kan vælge at inkludere disse tillægsbehandlinger og forbedre din Esse Express.

Massage: Esse Lifting (30 minutter)

Denne massage er målrettet den aldrende hud og bruger teknikker der virker afslappende på bindevævet og løftende på træt, mat hud, samtidig med at den øger cirkulationen og frigør spændinger. Den giver øjeblikkelige resultater med forbedret tekstur, fylde og strålende hudtone.

Esse Lifting massage er det perfekte tillæg til din behandling, hvis du er bekymret for tegn på ældning såsom fine linjer, rynker og tab af fasthed og elasticitet. Det faste massagetryk giver mulighed for dyb afslapning i ansigtet, frigør spændinger og giver et ensartet udseende af huden. På grund af det faste massagetryk i behandling, er den ikke velegnet til sensitiv hud.

Massage: Esse Scalp Tension Release (15 minutter)

Massage af hovedbunden sætter gang i blodcirkulationen, bidrager til øget næring til hårsækkene og stimulerer nerveenderne, derved lindres spændinger i hovedet. Det er en stressreducerende behandling som kan tilføjes alle behandlinger og kan udføres med eller uden olie.

Massage: Eye Tension Release (10 minutter)

Denne ekspresbehandling er designet til at frigøre spændinger omkring de trætte øjne. Tillægsbehandlingen er stimulerende og strammer øjenområdet op ved hjælp af en kombination af forskellige massageteknikker og lymfedrænage.

Massage: Esse Anti-inflammatorisk (20 & 40 minutter)

Denne massage er fokuseret på at berolige et overaktivt nervesystem og reducere inflammation ved en intens stimulering og aktivering af lymfesystemet. Massagen anbefales til sensitiv hud og kan inkludere anvendelsen af forskellige værktøjer, der sammen med terapeutens hænder beroliger huden.

Du kan vælge mellem 20 eller 40 minutters massage. Muligheden på de 40 minutter anbefales kun til svær sensitiv hud eller til meget stressede klienter, fordi vi under massagen stimulerer både det lymfatiske og parasympatiske nervesystem (PNS).

Den anti-inflammatoriske massage kan bruges til at behandle alle hudtyper og udfordringer, specielt til de klienter, der kæmper med inflammatoriske hudproblemer som akne, rosacea, eksem og dermatitis.

Massage: Esse Foot Tension Release (25 minutter)

En skræddersyet fodbehandling som inkluderer en peeling og en afslappende fodmassage med en spirulina maske. Denne tillægsbehandling er skabt til at frigøre spændinger fra hele kroppen gennem fødderne.

Find din nærmeste behandler